Dit is ons team

Het mooie van een algemene praktijk is dat we gezinnen en families zien opgroeien. Vaak behandelen we kinderen van patiënten die hier zelf ook als kind kwamen. We krijgen regelmatig zelfs 3 generaties over de vloer: pake/opa en beppe/oma, bern/kinderen en pake-, beppesizzers/kleinkinderen.

Naast een goede band met mijn patiënten, hecht ik ook veel waarde aan goed contact met mijn collega’s. Ik overleg veel met andere tandartsen en verwijs indien nodig naar ze door of behandel juist patiënten die naar mij zijn verwezen. Dat onderlinge vertrouwen is belangrijk, net als het bijhouden van vakinhoudelijke kennis. Daarom zit ik in een maandelijkse studiegroep.  

Arda Alkema (BIG 79019671202)

Het leuke aan tandarts zijn, is dat ik iedere dag met mensen om mag gaan. Ik ben geïnteresseerd in wat mijn patiënten bezighoudt en ik vind het daarnaast fijn om ambachtelijk bezig te zijn. Als tandarts werk je met je handen en moet je soms creatief zijn. Gelukkig heb ik naast algemene tandheelkunde ook jarenlange ervaring met bijzondere tandheelkunde. Elke dag is een uitdaging, maar het doel is altijd hetzelfde: zorgen dat iedereen met een net gebit en een goed gevoel de deur uitloopt. Dat maakt mijn vak zo mooi.

Jolanda

28 jaar geleden heb ik mijn diploma voor tandartsassistente gehaald. Na in verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik sinds 2010 met veel plezier werkzaam in deze praktijk. De afwisseling van baliewerkzaamheden en assisteren bij de stoel spreken mij aan. Samen met mijn collega’s hoop ik dat u zich welkom voelt in deze praktijk en dat we een goed bijdrage kunnen leveren aan uw mondgezondheid.

 

Sytske

Dat goede service belangrijk is, merken we ook aan ons patiëntenbestand. Verschillende generaties van dezelfde familie komen bij ons over de vloer en regelmatig zien we weer een hele nieuwe generatie verschijnen. Door die lange en goede contacten bouw je als tandartsassistente echt een band op met je patiënten. 
We hebben een fijne praktijk met een goede werksfeer en een heel fijn team. Bovendien is het werk enorm afwisselend. Van kinderen tot mensen die bang zijn voor de tandarts, we maken hier alles mee. Daardoor ga ik iedere dag met plezier naar het werk en dat merken onze patiënten ook. 

Renske

Mondhygiëniste

Met veel plezier werk ik al meer dan 10 jaar in deze praktijk. Het is mooi om te zorgen voor een gezonde mond, voor jong en oud. Er is een prettige sfeer in de praktijk. Vaak is er tijd voor een persoonlijk gesprekje. Dat maakt dat je de zorg voor het gebit nog beter kan afstemmen. Fijn om mensen weer stralend de deur uit te zien gaan.
 

Kim

Sinds juli 2019 versterk ik het team. Mijn diploma tandarts assistente heb ik in 2001 gehaald. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in verschillende andere tandartspraktijken. Vooral als balie assistente en de laatste 1,5 jaar als stoelassistente. Dat ik in deze praktijk beide kan doen vind ik ontzettend leuk.

Hierdoor is iedere dag anders! Een prettige sfeer in de praktijk vind ik belangrijk net zoals een goed contact met onze patiënten.

Samen met mijn collega’s probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan uw bezoek aan de praktijk.