Onze praktijk

In onze praktijk  kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en tandheelkunde op maat. We hebben uitgebreide ervaring met bijzondere tandheelkunde en verschillende groepen patiënten, van jong tot oud. Naast goede zorg vinden we ook aandacht voor het individu belangrijk. We nemen de tijd voor een persoonlijke benadering en maken de keuze voor een behandeling altijd samen met u.  

Ons team bestaat uit 1 tandarts, 2 mondhygiënistes en 3 tandartsassistentes.
Onze mondhygiënistes richten zich vooral op preventie. Zij zorgen dat uw gebit in goede conditie blijft, hetgeen ook belangrijk is voor uw algehele gezondheid. En doen zich toch tandheelkundige problemen voor, dan staat de tandarts voor u klaar. 

Tandartspraktijk De Haan is makkelijk te bereiken met de auto of het OV. De stadsbussen stoppen voor de deur en de praktijk bevindt zich op loopafstand van parkeergarage Oldenhove. Taxi’s en invalidenvervoerders kunnen tot aan de deur voorrijden.  

U vindt onze praktijk in het hartje van Leeuwarden in een monumentaal grachtenpand uit de 19e eeuw.

U vindt onze praktijk in het hartje van Leeuwarden in een monumentaal grachtenpand uit de 19e eeuw. Al meer dan 100 jaar is er in dit pand een tandartsenpraktijk gevestigd. Die geschiedenis ziet u terug als u binnenloopt. In het geheel hedendaagse interieur zijn nog vele oude aspecten bewaard gebleven. In deze historische praktijk werken we uitsluitend met moderne behandelapparatuur en voldoen we uiteraard aan de eisen voor kwaliteitsbewaking die door het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) worden gesteld.